ZET - SMART: Revoluční Řešení pro Chytrou Domácnost - Blog | Zet Solar s.r.o.

ZET Solar s.r.o.

ZET - SMART: Revoluční Řešení pro Chytrou Domácnost

Dnes Vám představíme naše revoluční řešení pro chytrou domácnost: ZET - SMART. Tato inovativní krabička přináší širokou škálu funkcí, které nejen usnadní Váš život, ale také Vám umožní dosáhnout značných úspor. Pojďme se podívat blíže na to, co ZET - SMART nabízí.

Co je ZET - SMART?

ZET - SMART je malá, ale mocná krabička, která promění Váš domov v chytrou domácnost. Její instalace je snadná a rychlá, a přináší mnoho výhod, včetně:

  • Rychlá návratnost investice: Díky možnosti nakupovat elektřinu za spotové ceny a optimalizovat její využití se Vaše investice rychle vrátí.
  • Široké možnosti automatizace: Můžete připojit různá zařízení a využívat mnoho automatizačních funkcí.
  • Množství vstupů a výstupů: Připojte různá zařízení a využívejte všechny dostupné funkce.

Funkce, které Vám změní život

Nákup elektřiny za spotové ceny

Jednou z hlavních výhod ZET - SMART je možnost nakupovat elektřinu za spotové ceny a ukládat ji do baterií, když jsou ceny nízké, následně přebytečnou energii prodávat, když ceny stoupnou. To Vám umožní snížit náklady na elektřinu a maximalizovat využití Vašeho fotovoltaického systému.

Efektivita

ZET - SMART nabízí komplexní řešení pro efektivní správu a využití energie z Vaší fotovoltaické elektrárny. Pomocí chytrých funkcí dokáže optimalizovat spotřebu a zvýšit energetickou soběstačnost Vaší domácnosti či firmy.

Automatizace

Díky ZET - SMART můžete automatizovat spínání různých zařízení na základě systémových podmínek nebo hodnot z připojených čidel. To znamená, že můžete například automaticky zapínat spotřebiče podle aktuální výroby energie, stavu baterií nebo jiných parametrů.

Monitoring

ZET - SMART umožňuje vzdálené monitorování a ovládání Vaší fotovoltaické elektrárny přes internet. Můžete tak mít neustálý přehled o výrobě a spotřebě energie a kdykoliv na dálku upravit nastavení nebo spustit požadované akce.

Webová aplikace

Celý systém je spravován pomocí uživatelsky přívětivého rozhraní webové aplikace. Aplikace je dostupná na jakémkoliv zařízení s připojením k internetu, což Vám umožní mít kontrolu nad Vaším systémem odkudkoliv a kdykoliv.

Proč si pořídit ZET - SMART?

Pokud hledáte způsob, jak zvýšit pohodlí a efektivitu Vaší domácnosti, ZET - SMART je tou správnou volbou. S jeho pomocí můžete nejen ušetřit na nákladech za elektřinu, ale také optimalizovat využití Vašeho fotovoltaického systému a zvýšit svou energetickou soběstačnost.

Kontaktujte nás a zjistěte více o tom, jak Vám ZET - SMART může pomoci vytvořit chytrou a úspornou domácnost!

chytrá domácnost, smart, ZET – SMART, chytré řízení, automatizace

facts-img

30

let garance na výkon FVE panelů

facts-img

15

let garance na mechanické části FVE panelů

facts-img

10

let garance na baterie

facts-img

10

let garance na střídač